SLEPICE PO SRBSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ SLEPICE / 




INGREDIENCE: 1 slepice, sůl, mletý pepř, 50 g sádla, l cibule, 20 g rajského protlaku, 10 g hladké mouky, 100 g čerstvých paprik, 2 rajčata.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou slepici rozdělíme na porce, osolíme a opepříme. Na sádle podusíme oloupanou cibuli nakrájenou na plátky, přidáme porce slepice, po obou stranách je opečeme, přidáme rajský protlak a mírně zalijeme vodou. Pak vložíme do trouby, pod poklicí dusíme doměkka. Po hodině porce vyjmeme, přidáme pokrájené papriky a rajčata a teplou vodu. Vše rozmícháme, vložíme zpět slepici a pod poklicí dodusíme. Podáváme s vařenými brambory nebo rýží.



SLEPICE PO SRBSKU. SLEPICE PO SRBSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1352 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz